Stil jete

Reklama e Coca-Colas për festa që surprizën e ka gjithmonë në fund

Reklama e Coca-Colas për festa që surprizën e ka gjithmonë

Coca-Cola e nxori reklamën e festave. Si çdo fundvit, edhe këtë herë surprizën e gjeni sigurisht në fund.

Nis si një komedi. Një djalë që përpiqet të gatuajë për festa. Mamaja e tij që i qëndron në krah për t`i hedhur një sy dhe në fund…

“Krishtlindjet e gjejnë gjithmonë mënyrën…”, është mesazhi i këtij viti. Pa spoiler, për të shijuar videon.


Tiranapost.al