Stil jete

Revolucioni i web-it. Google mund të bëhet me pagesë

Revolucioni i web-it. Google mund të bëhet me pagesë

Koha kur në Google mund të kërkoje dhe gjeje çfarë të doje, ka mbaruar. Motori gjigant i kërkimit mund të bëhet me pagesë.

Për këtë çështje ka shkruar në La Stampa, Riccardo Luna, i cili shpjegon se si dhe pse gjigandi i Silicon Valley po mendon të paguajë për një version të motorit të kërkimit të mundësuar nga inteligjenca artificiale gjeneruese e kompanisë, Gemini.

“Epokës plotësisht falas po i vjen fundi.

Google mund të bëhet me pagesë, të paktën në versionin premium".

Siç shkruhet edhe në Financial Times, një grup inxhinierësh po punojnë për të bërë një version me pagesë të motorit të kërkimit, të përmirësuar dhe të mundësuar nga inteligjenca artificiale e kompanisë, Gemini.

Kur po paguan për Netflix, çfarë problemi ka të paguash edhe për Google?