Stil jete

Rregullat që po thyen një Mbretëreshë me paraqitjen në publik

Rregullat që po thyen një Mbretëreshë me paraqitjen në

Mbretëresha me taka e veshje perfekte, kjo eshtë ideja që kemi për gratë e familjeve mbretërore në Europë.

Por Letizia e Spanjës si një ish gazetare, i pëlqen të guxojë.

Rregullat që po thyen një Mbretëreshë me paraqitjen në

Daljet e fundit te saj me këpucë të rehatshme apo bluza krejt të thjeshta, por gjithmonë bukur dhe elegante kanë tërhequr vëmendjen e mediave.

Rregullat që po thyen një Mbretëreshë me paraqitjen në

Rregullat që po thyen një Mbretëreshë me paraqitjen në

Edhe së fundmi ajo shfaqet me shapka, një fustan të thjeshtë, dhe buzëqeshjen e përmbajtur. Këtë të fundit si Mbretëreshë.