Stil jete

Rriten pagat për administratën. Përfitojnë rreth 135 mijë punonjës

Rriten pagat për administratën. Përfitojnë rreth 135

Ministri i Financave Ervin Mete në përfundim të mbledhjes së qeverisë, tha se rritja e pagës për administratën hyn në fuqi në 1 korrik dhe përfitojnë 135 mijë punonjës.

“Sot në Këshillin e Ministrave u miratuan vendime specifike. Paga mesatare në sektorin publik arrin në 105 mijë lekë. Pagat e rritura fillojnë të aplikohen në 6 mujorin e dytë të vitit 2024 duke filluar nga 1 korriku”, tha Mete.