Stil jete

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin mendjen: Si do dal në plazh

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin

Të ka zënë sikleti i zhveshjes në plazh se mendon që nuk do dukesh elegante? Mjafton të zgjedhësh modelin dhe ngjyrën e duhur të rrobave të banjës. Mund të të shkojë bikini, ose monokini. Zakonisht, për vajzat oversize shkojnë më shumë monokinit.

Buzzfeed jep disa sugjerime bashkë me linqet përkatëse për porosi. Me palma, me vija, ose thjesht njëngjyrëshe, të gjitha janë të përshtatshme për vajza dhe gra.

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin

Linku për porosi

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin

Linku për porosi

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin

Linku për porosi

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin

Linku për porosi

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin

Linku për porosi

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin

Linku për porosi

Rroba banje për vajzat dhe gratë oversize që mbase vrasin

Linku për porosi