Stil jete

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri i gjyshes

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Një shprehje popullore italiane thotë: “Nëse asgjë s`po shkon siç duhet, atëherë telefono gjyshen”.

Nisur nga kjo shprehje një fotografe dhe edukatore Në Londër, Sujata Setia, krijoi një set fotosh për të dëshmuar edhe njëherë se nuk ka prehër më të rehatshëm se ai i gjyshes.

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Shikoji dhe ose rend në prehrin e saj, ose kujtoje me mall.

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

Seti fotografik që dëshmon se s`ka vend më komod se prehëri

*Burimi Bright Side