Stil jete

Sharon Stone një foto pa filtra: Mirënjohëse për papërsosmërinë, në një ditë të përsosur

Sharon Stone një foto pa filtra: Mirënjohëse për

Sharon Stone është shfaqur pa asnjë filtër, në një foto shkrepur nga këmbët. Pra një pishine, topless dhe me një peshqir mbi supe, Sharon Stone ka ekspozuar gjithë trupin, ashtu sicc është. Nuk ka kursyer as celulitin, as shënjat dhe përkundrazi. Në foto shkruan: “Mirënjohëse për papërsosmërinë, në një ditë të përsosur”.

Sharon Stone një foto pa filtra: Mirënjohëse për

Thënë ndryshe, nuk ka asnjë rëndësi sesi dukesh, përpara mënyrës se si ndihesh kur kalon një ditë të bukur, si e diela e Sharon Stone.