Stil jete

Shenjat që tregojnë se partneri po ju tradhëton

Shenjat që tregojnë se partneri po ju tradhëton

Të zbulosh se një partner të ka tradhtuar nuk është kurrë e lehtë - por shumica e njerëzve do të preferonin të dinin të vërtetën, sesa të qëndronin në errësirë për jobesnikërinë e të tjerëve.

Për të kapur një partner jobesnik ose për të konfirmuar dyshimet, njerëzit u drejtohen ekspertëve; hetuesve privatë, të cilët bëjnë punën e tyre jetësore për të zbuluar marrëdhënie të fshehura.

Pasi pa shenja identike gjatë 40 viteve të fundit, Martini, presidenti i Martin Investigative Services në Kaliforni, shkroi librin Seeing Life through Private Eyes, ku rendit 20 shenjat më të dukshme që mund të tregojnë tradhti.

Ndryshimi i zakoneve të përditshmërisë

Duke dalë herët nga shtëpia dhe duke u kthyer vonë

Udhëtimet të shumta biznesi

Mungon në festa ose evente familjare

Punë të shumta jashtë orarit

Shpenzime të pashpjegueshme

Llogaritë sekrete (Instagram, email)

Bën rregullime shtesë në pamje

Aromë e dikujt tjetër

Duke blerë dhurata që nuk i ke parë

Gjen sende të pashpjegueshme – ( psh prezervativë në makinë)

Telefonata të humbura nga një numër i panjohur

I kap mesazhe me tekst të koduar ose të fshehtë

Gënjeshtra të dukshme

Urren vizitat e papritura (mbërritja juaj e papritur mund të vijë në një kohë jo të përshtatshme për një mashtrues)

Edhe nëse partneri nuk shfaq ndonjë nga shenjat tipike, ndjenjat e tua mund të jenë duke kapur diçka.