Stil jete

Sherri në Disney, në vendin më të (pa)lumtur në botë

Sherri në Disney, në vendin më të (pa)lumtur në

Një përleshje masive ka ndodhur në DisneyWorld të Floridës javën e kaluar. Një familje që priste në radhë u përpoq të ndalonte një grua që të bashkohej me familjen e saj që ishin më përpara në radhë.

Kjo histori çoi në arrestime, një shtrim në spital dhe ndalime të përjetshme për në park.

10 persona u zunë me grushte, me fjalor të papërshtatshëm, sharje dhe mallkime në parkun e fëmijëve.

Sherri në Disney, në vendin më të (pa)lumtur në

Një anëtar i një familjeje u largua për të marrë telefonin nga një skuter elektrik, por kur ajo u kthye në radhë një familje tjetër - e gjitha me këmisha të bardha dhe pantallona të shkurtra të kuqe - e pengoi atë, duke e shtyrë.

Sherri në Disney, në vendin më të (pa)lumtur në

Kaq mjaftoi për të nisur një sherr i madh nga ku familjarët e dy familjeve dolën me shenja dhe një u dërgua në spital.

Familja që nxiti dhunën fizike e para është përjashtuar përgjithmonë nga DisneyWorld.