Stil jete

Shiko foton dhe zbulo si e përdor ti fuqinë tënde!

Shiko foton dhe zbulo si e përdor ti fuqinë tënde!

Disa gjëra bëhen në mënyrë të pavullnetshme. Si për shembull si vepron në situata të caktuara.

Testi i fundjavës është gati dhe do të ndihmojë të zbulosh si e përdor ti forcën tënde.

Shiko foton! Çfarë pe të parën?

Nëse pe dorezat e boksit

Ju e mblidhni dhe e shpenzoni energjinë tuaj në momente të shkurtra. Kur fitoni fuqi, preferoni ta përdorni menjëherë. Idetë nuk mund të mbahen në kokën tuaj për një kohë të gjatë. Është gjithmonë më mirë të përpiqeni t'i përpunoni ato.

Nëse pe krahët me muskuj

Ju mund të grumbulloni energji për një kohë të gjatë. Duhet të mendoni dhe analizoni të gjitha opsionet që keni përpara se të merrni një vendim. Është si një fuqi që rritet vazhdimisht dhe mund të shpërthejë dhe të zbulojë diçka të mrekullueshme.