Stil jete

Shitësja zbulon me video trukun 2-sekondash si ta bësh pemën e Vitit të Ri të duket më e madhe

Shitësja zbulon me video trukun 2-sekondash si ta bësh pemën e

Nëse nuk e ke bërë ende pemën e Vitit të Ri, atëherë provo këtë truk për ta bërë atë të duket më e madhe dhe më e plot.

Sugjerimi vjen nga një ish-shitëse e një dyqani kushtuar dekorimeve për festat.

Dhe sekreti është: Kur të hapni degët e pemës, drejtoni një lart dhe dy anash.

Video është shpërndarë në Tik-Tok.