Stil jete

Shitet për 1.9 milionë euro kapelja e Napoleon Bonapartit

Shitet për 1.9 milionë euro kapelja e Napoleon Bonapartit

Një kapele që i përket Napoleon Bonapartit kur ai sundoi Francën në shekullin e 19-të është shitur për 1.9 milionë euro në një ankand në Paris.

Kapelja e zezë prej kastori vlerësohej fillimisht se do të shitej 600 mijë dhe 800 mijë €.

Nuk është bërë publike se kush ishte blerësi.

Artikuj të tjerë që shiten përfshijnë një pjatë argjendi të grabitur nga karroca e Napoleonit pas humbjes së tij në 1815 në Waterloo.