Stil jete

Shqipëria nën objektivin e aparatit të dy blogerëve nga Serbia

Shqipëria nën objektivin e aparatit të dy blogerëve nga

Dy blogerë nga Serbia Ana dhe Ivan kanë vizituar Shqipërinë. Kanë qëndruar në Tiranën moderne, Beratin historik. Kanë shkuar në Tepelenë tek Uji i Ftohtë, në Vlorë dhe fotot nën objektivin e aparatit të tyre do t`u prezantohen ndjekësve të tyre nga Serbia.

Shqipëria nën objektivin e aparatit të dy blogerëve nga

Shqipëria nën objektivin e aparatit të dy blogerëve nga

Shqipëria nën objektivin e aparatit të dy blogerëve nga

Shqipëria nën objektivin e aparatit të dy blogerëve nga

Shqipëria nën objektivin e aparatit të dy blogerëve nga

Shqipëria nën objektivin e aparatit të dy blogerëve nga

Shqipëria nën objektivin e aparatit të dy blogerëve nga

Vizita e blogerëve erdhi si pjesë e bashkëpunimit të dy agjencive të turizmit, asaj që çifti drejton, dhe një agjencie shqiptare.


Postimet e tyre të fundit në Instagram janë vetëm nga Shqipëria dhe kanë mbi 18 mijë ndjekës.