Stil jete

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje të tjera që sot kanë ndryshuar shumë?

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Sot e marrim si të mirëqenë fshesën komode me korrent, mousin e vogël e të përshtatur me dorën, kondicionerin e vogël që nuk zë vend e që ngjitet në mur. Po dikur? Kanë qenë shumë ndryshe nga këto. Fshesa ka qenë e rëndë, kondicioneri gjigant.

Shiko foton e parë dhe testo veten, përpiqu ta gjesh ç`objekt është secili.

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

Si dukej fshesa me korrent, kondicioneri, depilatori i parë dhe pajisje

*Burimi Bright Side