Stil jete

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë në të 40-etat e tyre

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë

Princi William së fundmi ka mbushur 40-vjeç. Nëse nuk keni jetuar në fund të viteve 90' dhe në fillim të viteve 2000, atëherë nuk e dini famën që ai kishte.

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmëSi duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë

Ja disa nga meshkujt më hot të viteve 90' dhe ja si duken tani në të 40-tat e tyre.

Chris Evans

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmëSi duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë

Jake Gyllenhaal

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmëSi duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë

Leonardo DiCaprio

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmëSi duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë

Ashton Kutcher

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmëSi duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë

James Marsden

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmëSi duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë

Usher

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmëSi duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë

Jason Momoa

Si duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmëSi duken sot djemtë më hot të viteve 90’, tashmë