Stil jete

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Kur themi mëngjesi e kemi fjalën për vaktin. Disa mendojnë se ai është më i rëndësishmi i ditës, më i rëndësishëm se darka po e po, por edhe se dreka. Një shprehje thotë se mëngjesi duhet ngrënë si mbret, pasi të siguron energjitë për gjatë gjithë ditës.

Të tjerë e anashkalojnë si vakt dhe presin të vijë dreka për të ngrënë. Po në botë si duket pjata e mëngjesit? Tek disa ngjason me atë që ne konsumojmë për vakt dreke.

Pakistan

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Indi e Jugut

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Tajland

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Poloni

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Nigeri

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Franca

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Spanja

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Izrael

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Itali

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Brazil

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Indonezi

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Britani e Madhe

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Iran

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Marok

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Liban

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Egjipt

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Kulombi

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Kina

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Turqi

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Venezuela

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Rusi

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

Japoni

Si duket mëngjesi në vende të ndryshme të botës?

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al