Stil jete

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Ndryshimi është një pjesë e natyrshme e jetës. Sidoqoftë, çfarëdo lloj ndryshimi që bëjmë sot, e trashëgojmë nesër.

Për të kuptuar pak më mirë ndikimin konkret Google Earth ka vënë në punë satelitët për të rifotografuar pamje të të njëjtave vende e duke i vënë përballë me foto vitit 1984.

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Google Earth përfshin një seri postimesh që tregojnë se sa kanë ndryshuar oqeanet, pyjet, akullnajat, plazhet dhe qytetet.

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Si e kemi ndryshuar Tokën? Google Earth poston fotot krahasuese

Misioni i të gjithës është ndërgjegjësimi.

*Artikulli i Bored Panda u përshtat në shqip nga Tiranapost.al