Stil jete

Si fjete? Nëse pate gjumë të keq ja ç`duhet të bësh sonte

Si fjete? Nëse pate gjumë të keq ja ç`duhet të

Si u zgjove sot? Nëse bëre një gjumë të keq dhe fjete pak duhet të provosh diçka tjetër. Fli zhveshur.

Studiues të ndryshon thonë se fjetja pa pizhame të ofron një gjumë më të rehatshëm.

Çdo veshje shtesë shton nxehtësinë e trupit ndaj e ke të vështirë të bësh një gjumë të mirë.

Si fjete? Nëse pate gjumë të keq ja ç`duhet të

Të flesh pa rroba ndihmon lëkurën. Një studim tjetër tregon se burrat i vishnin për 13 net pizhamet para se t`i lanin, kurse gratë për 17 net. Bakteret e mbetura në tekstil dëmtojnë lëkurën, ndaj më mirë fli zhveshur.

Si fjete? Nëse pate gjumë të keq ja ç`duhet të

Nëse je çift, kjo mënyrë të fjeturi përmirëson marrëdhënien.

Si fjete? Nëse pate gjumë të keq ja ç`duhet të

Parandalon rritjen në peshë. Mbajtja e trupit freskët natën ndihmon të mos shtosh në peshë. Rezultat ky i një tjetër studimi.

Si fjete? Nëse pate gjumë të keq ja ç`duhet të

Në fund fare të flesh zhveshur të rrit edhe vetëvlerësimin.

*Burimi Bright Side