Stil jete

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Bota ka ndryshuar shumë në 100 vitet e fundit. Kjo vlen edhe për njerëzit dhe profesionet e tyre. Inxhinierët po përdorin kompjuterë tani, notarët veshin më shumë kostume të hapura. Këto nuk janë të vetmet ndryshime. Të tjerat i gjen në fotot më poshtë:

Në patinazh

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Një artist tatuazhesh në 1928-ën dhe kolegu i tij në 2013-ën

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Notare

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Kampionë boksi

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Një punonjës zyre në 1930-ën dhe sot

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Arkeologët dikur dhe sot

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Një infermiere në vitin 1925 dhe kolegia e saj sot

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Ylli Hollivudit Mary Pickford në 1933-shin dhe Angelina Jolie sot

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Stafi i trenit në 1934-ën dhe sot

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Artistët e cirkut dhe 1910-ën dhe sot

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Punonjësit e bizhuterive

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Inxhinierët dikur dhe sot

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Kontrollorët e trafikut ajror

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Fotografët dikur dhe sot

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Meteorologët

Si kanë ndryshuar disa profesione ndër vite

Tiranapost.al