Stil jete

Si mund të eksploroni Francën për 1 euro

Si mund të eksploroni Francën për 1 euro

Shërbimi i trenave me kosto të ulët, Ouigo po shet bileta për vetëm 1 € nga 23 maji në Francë.

Drejtuar nga kompania kombëtare hekurudhore e Francës SNCF, Ouigo transporton pasagjerë nëpër rrjetet franceze dhe spanjolle.

Si të merrni bileta 1 € Ouigo

Shitja flash 24-orëshe do të fillojë në orën 7 të mëngjesit të së martës 23 maj. Gjatë kësaj kohe, 10,000 bileta do të jenë në dispozicion për 1 € secila.

Ato mund të përdoren për udhëtime midis 24 majit dhe 5 korrikut 2023.

Biletat do të jenë të disponueshme në Ouigo.com, aplikacionin Ouigo dhe nga agjenci udhëtimesh në internet të miratuara nga SNCF.

Ku mund të udhëtoni për 1 €?

Marrëveshja do të zbatohet për 14 destinacione të shërbimit nga Ouigo Train Classique.

Nga e premtja deri të dielën dhe gjatë periudhës së verës (30 korrik-31 gusht), Ouigo kryen tre udhëtime ditore kthimi midis Parisit dhe Nantes dhe dy udhëtime midis Parisit dhe Lionit.

Udhëtimi Paris-Nante zgjat rreth katër orë në total. Ai shtrihet në dy rrugë, me ndalesa në Juvisy, Massy-Palaiseau, Versailles Chantiers, Chartres, Le Mans dhe Angers-Saint-Laud te njëra; dhe Juvisy, Les Aubrais, Blois Chambord, Saumur dhe Angers-Saint-Laud te tjetra.

Parisi në Lyon zgjat rreth pesë orë, me ndalesa në Villeneuve Saint-Georges, Melun, Dijon Ville, Chalonsur-Saône dhe Mâcon Ville.

Tiranapost.al