Stil jete

Si mund t'i rrëfeni dashurinë mikut tuaj më të mirë

Si mund t'i rrëfeni dashurinë mikut tuaj më të
Shumica prej nesh mund të kenë rënë në dashuri me mikun tonë më të mirë, të paktën një herë. Dhe kjo duket të jetë një situatë e ndërlikuar me të cilën duhet të përballemi. Por të gjithë përfundojmë duke u shqetësuar për humbjen e mikut tonë për shkak të mbajtjes së ndjenjave fshehur ose prej gënjeshtrave për to.

Megjithatë, në shumicën e rasteve, është e rëndësishme të rrëfeni ndjenjat tuaja para mikut tuaj më të mirë.

Pra, mblidhni pak kurajo dhe rrëfeni dashurinë tuaj mikut tuaj më të mirë duke ndjekur këto 4 mënyra.


Dërgoni shenja

Hapi i parë drejt rrëfimit të dashurisë ndaj mikut tuaj më të mirë është t'i jepni gjithmonë shenja delikate. Mund të jetë nëpërmjet një flirtimi të shëndetshëm ose duke u treguar atyre pak kujdes shtesë, ashtu si ta mendoni ju të drejtë. Megjithatë, sapo të mendoni se ka ardhur koha, mund t'ia tregoni hapur, ndoshta edhe ata tashmë e presin këtë nga ju.

Takohuni në vendin tuaj të preferuar dhe tregoja

Të gjithë e kemi atë vend të preferuar ku rrimë gjithmonë me miqtë tanë më të mirë. Qoftë një kafene apo një kopsht aty pranë, vendi duket si parajsë. Pra, kur të vendosni të rrëfeni dashurinë tuaj, kërkojini mikut tuaj të takohen në vendin tuaj të preferuar dhe tregojini pse jeni aty. Mos i thoni menjëherë fjalët magjike, por filloni duke thënë se si keni filluar t'i shihni ato pak më ndryshe.

Një letër me një dhuratë simbolike është e përsosur

Dhurojini gjënë e preferuar dhe mos harroni t'i bashkëngjitni një letër të ëmbël që shpreh ndjenjat tuaja. Ndërsa disa prej jush mund të thonë se është një mënyrë e vjetër për të rrëfyer dashurinë, e vjetra është flori. Një letër nuk mund të shkojë kurrë keq. Filloni letrën tuaj me mënyrën se si dhe kur ndodhi. Thjesht shprehni ndjenjat dhe lëreni pjesën tjetër në dorën e tij. Nëse edhe ai ndihen të njëjtën gjë për ju, do të të përgjigjet, nëse nuk merrni përgjigje, kënaquni me faktin që mund të jeni akoma miq.

Telefonojeni në mes të natës

Nuk ka një kohë të duhur për të folur me mikun më të mirë. Keni të gjithë lirinë t'i dërgoni mesazhe gjatë gjithë natës ose t'i telefononi në orën 3 të mëngjesit pa ndonjë arsye të mirë. Në fund të fundit, kjo është bukuria e miqësisë. Pra, nëse nuk ju jepet mundësia të rrëfeni dashurinë tuaj ballë për ballë, telefononi mikun tuaj më të mirë natën kur ai është i lirë dhe tregojini se si jeni ndjerë kohët e fundit. Mos e bëni të sikletshme duke thënë gjëra të panevojshme, thjesht bëjeni bukur pa asnjë ‘nëse’ dhe ‘por’.

Edhe pse mënyrat e lartpërmendura do t'ju vijnë në ndihmë nëse keni kërkuar mënyra për të rrëfyer dashurinë tuaj, është gjithmonë mirë që fillimisht të mendoni se si do të reagonte miku juaj. Nëse ai është në një lidhje, ose përmbahuni nga një gjë e tillë ose bëjeni vetëm për të shprehur ndjenjat tuaja. Mos prisni që ata të thonë po vetëm sepse jeni miq. Gjithashtu, mos e theksoni vazhdimisht faktin se kjo nuk do të ndryshojë kurrë marrëdhënien tuaj ose pyesni ata për të njëjtën gjë pasi mund t'i përkeqësojë gjërat për ju. Le të ndodhë gjithçka natyrshëm.