Stil jete

Si ta bësh maskën me çorapet e vjetra

Si ta bësh maskën me çorapet e vjetra

Sigurisht jo me ato të grisurat, por me ato që i ke përdorur dhe nuk i vesh më, ose me ato që të ka mbetur vetëm njëra këmbë e palës.

Një grua nga Amsterdami, shumë kreative, zbuloi një mënyrë që nuk e kurseu për ta ndarë me gjithë të tjerët.

Safia Aggoune është kërcimtare dhë nënë e një fëmije. Detajet i ndau në Tik-Tok.

Paloseni çorapen dhe prijeni si në foto. Me pjesën që del tepër krijoni dy rripat e vegjël dhe për 5 minuta bëhesh me maskë të re, me ngjyrën dhe dizajnin që e do.

*Burimi Metro