Stil jete

Si ta bëni parfumin të zgjasë gjithë ditën 

Si ta bëni parfumin të zgjasë gjithë ditën


Sipas ekspertëve të parfumeve, ekziston një gabim gjigant (dhe i zakonshëm) që njerëzit bëjnë kur aplikojnë parfumin e tyre . "Fërkimi i duarve së bashku kur hidhni parfumin konsiderohet një gabim i madh ", thotë grimierja Rosie Johnston.

Ja çfarë profesionistët ju rekomandojnë të bëni në vend të kësaj.

Në thelb, ai fërkim ndihmon në avullimin e aromës edhe më shpejt.

Cat Chen, themeluesja e markës së parfumeve Skylar , jep këshillën: "Fërkimi, nuk ndihmon jetëgjatësinë. Ndihmon që parfumi të humbasë fuqinë e tij më shpejt."

Nëse dëshironi të përzieni aromën tuaj - ose të fshini një pjesë të lëngut - provoni thjesht të prekni kyçet tuaja në vend që të krijoni fërkime. Ju gjithashtu mund të ngjisni kyçin e dorës në krahun tuaj, në qafë ose kudo që dëshironi të depozitoni pak aromë pa ngatërruar jetëgjatësinë e tij.