Stil jete

Si ta kuptoni nëse fiksimi juaj gjithashtu ju pëlqen 

Si ta kuptoni nëse fiksimi juaj gjithashtu ju pëlqen

Keni një pëlqim për dikë, por nuk e dini nëse personi tjetër ka të njëjtat ndjenja. Ka disa mënyra për ta kuptuar, lexoni më poshtë:

Ata duan të mbajnë kontakte

Nëse nuk ka asnjë ditë kur ju të dy nuk keni pasur një bisedë, është shumë e qartë se pëlqimi juaj ju pëlqen. Nëse ata luftojnë për të vazhduar bisedën dhe nuk hezitojnë kurrë të flasin për gjërat më më të vogla me ju, kjo tregon se ata duan të flasin me ju dhe mund të duan të mbajnë gjithmonë kontakte.

Ata bëjnë gjeste të ëmbla ndaj jush

Pavarësisht nëse ka të bëjë me rrëmbimin e sanduiçit tuaj të preferuar në lëvizje ose për t'ju blerë një çokollatë sa herë që jeni të uritur, kjo tregon kujdesin e tyre për ju. Edhe pse kjo dëshmon se ata janë të vetëdijshëm për pëlqimet dhe mospëlqimet tuaja, vërteton faktin që ju pëlqejnë.

Ata marrin një qëndrim për ju

Nëse bëhet fjalë për një vendim të padrejtë ndaj jush në punë ose në universitet, ose për një person që po ju keqtrajton para tyre, nëse ai/ajo është personi i parë që merr një qëndrim, pavarësisht nëse jeni aty në vend apo jo, është më se e qartë se ata mund të kenë ndjenja për ju.

Tiranapost.al