Stil jete

Si të bësh lekë në Instagram?

Si të bësh lekë në Instagram?

Instagrami mund të shndërrohet në mjetin më të fuqishëm në botë nëse di ta përdorësh siç duhet. Me të mund të bësh para. Aktualisht 97% e njerëzve e përdorin vetëm për të bërë scroll. 2% janë duke bërë para përmes tij.

Cilët hapa duhet të ndjekësh për t`ia dalë?

Hapi i parë:

Zgjidh një temë që është në interesin tënd: udhëtimi, paratë, fitnesi.

Vetëm sigurohu që është një temë që edhe të tjerëve iu intereson.

Hapi i dytë:

Hap një faqe Instagrami dhe si fillim posto video virale, foto virale. Mund të mos mbajë fare emrin tënd faqja. Nuk ka rëndësi.

Hapi i tretë:

Vetëm pasi ke arritur një audiencë të synuar, mund të fillosh të shesësh produktin apo shërbimin që ofron.

Po nëse s`ke fare biznes?

Mund të jetë ky Instagram biznesi yt. Jep audiencën tënde me qira. Dikush tjetër mund të dojë të promovojë dhe shesë produktet e veta në faqen tënde.