Stil jete

Si të kapërceni dashurinë e njëanshme

Si të kapërceni dashurinë e njëanshme

Shumë herë ne jemi viktima fatkeqe kur Kupidi gjuan shigjetën e tij në drejtimin e gabuar dhe shkakton dashuri të njëanshme. Ndërsa mund të duhet pak kohë për të kuptuar se personi tjetër nuk do të na dojë kurrë në këmbim, mund të jetë e vështirë të ecim përpara. Sidoqoftë, nëse dëshironi të largoni ndjenjat e dashurisë ose të kapërceni dashurinë e pakthyer, atëherë lexoni më tej.

Ndërprisni kontaktin me të

Kur na pëlqen dikush që nuk ia kthen ndjenjat tona, ne priremi të neglizhojmë veten. Dhe mund të jetë e vështirë të vazhdoni nëse jeni të ngecur në të njëjtën rutinë ku ndërveproni me ta dhe dëshironi që të personi të ishte me ju. Pra, ndërprisni çdo kontakt me ta për disa muaj.

Vendosni një rutinë të vetë-kujdesit

Do të ishte e mençur të investoni pak kohë për t'u kujdesur për veten me praktika të vetë-kujdesit. Qoftë një rutinë e re e kujdesit të lëkurës gjatë natës, eksfolim para dushit apo edhe një regjim i thjeshtë i kujdesit për kutikulat; kushtojini pak kohë kujdesit të vetes çdo ditë.

Përkushtojeni veten për hobi dhe shpërqendrime të reja

Të mbërthyer në të njëjtin rreth mendimesh toksike, mund të mendoni shumë dhe ta bëni veten të pakënaqur. Në vend të kësaj, bëni një ndryshim pozitiv dhe angazhohu për hobi të reja si qepja e disa rrobave përrallore, luajtja e tenisit etj.

Shikoni njerëz të tjerë ose dilni rastësisht

Një mënyrë e shkëlqyer për të kapërcyer dikë është duke pranuar njerëz të rinj në jetën tuaj. Lejojini vetes të ndjeni flutura në stomak kur një partner i ri ju do dhe ju vlerëson ashtu siç jeni.

Tiranapost.al