Stil jete

Si t`i bësh maskat në shtëpi dhe sa efektive janë ato

Si t`i bësh maskat në shtëpi dhe sa efektive janë ato

Po, edhe maskat e bëra vetë janë efiçente dhe madje nëse ke dorë për të qepur, mund të shpëtosh botën. Në një kohë kur në treg ka krizë për maska, mund t`i bësh vetë në shtëpi, madje të përmasave të ndryshme. Huffington Post i është referuar Juliana Sohn. Ajo ka bërë disa modele, madhësi të ndryshme dhe madje u ka vendosur në brendësi edhe filtër pambuku. Juliani tregon se një të tillë e bëri edhe për djalin e saj të vogël që tashmë nuk e bezdis maska me madhësi standarde.

Si t`i bësh maskat në shtëpi dhe sa efektive janë ato

Pritni 2 copa njëra mbi tjetrën si në figurë, pastaj bëni gati llastik të ndarë në katër copa të barabarta. Për më shumë instruksione, kliko në këtë link.

Juliana tregon se ato mund të lahet dhe filtri i pambukut i vendosur në brendësi mund të ndërrohet.

Si t`i bësh maskat në shtëpi dhe sa efektive janë ato

*Burimi Huffington Post