Stil jete

Si t`ia arrish qëllimit që fëmija ta mbajë maskën me qejf?

Si t`ia arrish qëllimit që fëmija ta mbajë maskën me

Maska rekomandohet nga specialistët, por jo pak herë shikojmë nëpër rrugë prindër me maskë e fëmijë pa një të tillë. Po nëse edhe fëmija mund të infektohet, të jetë bartës dhe ta transmetojë, ç`vlerë ka që vetëm prindi e mban?

Edhe në rastet kur fëmija e ka një maskë, a është vënë ajo si duhet?

Dita kur shkollat do hapen nuk është shumë e largët, kështu që fëmijët duhet të jenë gati dhe të mësuar me maskënm madje duhet të kenë filluar ta duan atë.

Së pari prindi duhet të sigurohet që edhe maska e fëmijës e siguron mbrojtjen dhe është e standardeve të duhura.

Ji rol model

Nëse ti e mban korrekt dhe jo me hundën jashtë, edhe fëmija do bëjë të njëjtën gjë.

Si t`ia arrish qëllimit që fëmija ta mbajë maskën me

Si t`ia arrish qëllimit që fëmija ta mbajë maskën me

Si t`ia arrish qëllimit që fëmija ta mbajë maskën me

Jepi formë argëtuese

Nëse mund t`ia bësh vetë, me porosi, ose t`ia blesh, zgjidhe me figura dhe kukulla.

Zgjidhe shumëpërdorimshme

Që të mund ta lash sa herë të duash e të mos shpërdorohen kot duke u hedhur pas çdo përdorimi.

*Burimi Bright Side