Stil jete

Sondazh/ Ku do ta kaloni fundjavën?

Sondazh/ Ku do ta kaloni fundjavën?

Meqë pas dy muajve izolim vendi po merr frymë dhe disa masa janë lehtësuar, si do t`i kaloni tre ditët në vazhdim?