Stil jete

Sqarimi i psikologëve: Pse burrat pëlqejnë gratë më të mëdha në moshë

Sqarimi i psikologëve: Pse burrat pëlqejnë gratë më

Burrat bien shpesh në dashuri me gra më të mëdha se vetja dhe ka një shpjegim psikologjik për këtë.

Gratë më të mëdha, kanë më shumë eksperiencë në jetë

Përballë çdo vështirësie, që mund ta kenë ndeshur edhe më parë, dinë ta menaxhojnë. Burrat mendojnë se pranë grave të tilla, do piqen edhe vetë më lehtë.

Burrat pëlqejnë gratë që e dinë çfarë duan

I kanë përcaktuar më herët qëllimet këto gra dhe e dinë çfarë duan.

Burrat ndihen të përmbushur kur gratë më të mëdha në moshë, i pëlqejnë ata. E shikojnë si një arritje tek vetja.

Gratë më të mëdha kanë më shumë vetëbesim

Kështu e kanë edhe më të shtruar rrugën përpara vetes.

Burrat duan një marrëdhënie me respekt të ndërsjellë.

Dhe gratë më të mëdha në moshë i kanë lënë pas përkedheljet. Ato japin me kërkojnë respekt reciprok.

Pra thënë ndryshe, lidhja me to krijon një stabilitet emocional.

Burrat janë të etur për të mësuar diçka të re.

Dhe me gratë më të mëdhaja në moshë, kanë më shumë gjëra për të mësuar.

Plus që e besoj ose jo, burrat e adhurojnë kur është ajo që udhëheq.