Stil jete

Starlink i Elon Musk bëhet i disponueshëm në Shqipëri

Starlink i Elon Musk bëhet i disponueshëm në Shqipëri

Shërbimi i internetit satelitor “Starlink” është bërë aktiv në të gjithë territorin e Shqipërisë.

Lajmi u bë publik në rrjetin social “X” nga vetë Elon Musk.

Starlinku është kompani, e cila drejtohet nga Elon Musk.

“Starlink” është i aksesueshëm në 48 shtete të SHBA-së dhe mbi 55 vende të tjera. Kompania vitin e shkuar njoftoi se kishte mbi 1.5 milionë abonentë.