Stil jete

Sundance Party në Folie Marine, muzikë, pije, njerëz të bukur dhe energji pozitive

Sundance Party në Folie Marine, muzikë, pije, njerëz të

Resorti prestigioz i rivierës shqiptare në Jalë, Folie Marine çdo sezon veror konfirmohet në vendin e parë sa i përket kushteve, pamjes, shërbimit dhe argëtimit në listen e ambienteve të pushimit në Shqipëri.

Sundance Party në Folie Marine, muzikë, pije, njerëz të

Sundance Party në Folie Marine, muzikë, pije, njerëz të

Të kalosh pushimet në Folie Marine është status, tregon që ke shije dhe ke respekt per veten. Asgjë për të pasur zili nga resortet në Mykonos apo Ibizia dhe këtë drejtuesit e Folie Marine e kanë arritur duke sjellë ide të reja çdo sezon. Këtë vit çdo të diel në perëndim të diellit, në tarracën e mrekullueshme të Prive Folie Marine, mbështetur në shkëmb dhe mbi detin blu DJ të famshëm botërore, shoqërojnë perëndimin e diellit deri në orët e vona të natës me SUNDANCE. Një festë spektakolare, e thjeshtë, me energji pozitive dhe e paparë në asnjë vend tjetër në Shqipëri, perëndim, pije, njerëz të bukur dhe muzikë fantastike. Përbërësit e SUNDANCE Folie Marine, që kanë bërë një festë që flasim të gjithë dhe mezi presin ta përjetojnë personalisht.

Sundance Party në Folie Marine, muzikë, pije, njerëz të

Sundance Party në Folie Marine, muzikë, pije, njerëz të

SUNDANCE party është qershia mbi tortë e kënaqësive në Folie Marine Jalë, parajsës së jugut shqiptar.