Stil jete

Superman-i i ri është biseksual

Superman-i i ri është biseksual

Superman është shfaqur për herë të parë në disa libra komikë 80 vjet më parë. E ka shpëtuar botën më shumë se disa herë. Ka vdekur dhe është rikthyer në jetë. Herën e kaluar Superman-i ishte kokë e këmbë në dashuri me Lois Lane. Por në serinë e ardhshme hyn në një marrëdhënie të çuditshme.

Në fakt, në “DC 'Superman: Son of Kal-El'” do sjellë Superman-in e ri-Jon Kent, fëmija i Clark Kent dhe Lane. Ai është biseksual. Do të bjerë në dashuri edhe me Jay Nakamura, një reporter mashkull.

?Ja ka edhe një foto të të dyve duke u puthur.