Stil jete

Të gjitha detajet në dhomën e gjumit që zbulojnë më shumë për ty

Të gjitha detajet në dhomën e gjumit që zbulojnë

E çuditshme sesi edhe mënyra se si organizon jastëkët mbi krevatin e dhomës së gjumit mund të zbulojë diçka për ty.

1. Si i organizoni jastëkët e shtratit tuaj

Të gjitha detajet në dhomën e gjumit që zbulojnë

Të bërë pirg: Nëse i vendosni jastëkët të grumbulluara njëri mbi tjetrin, atëherë ju me siguri jeni shumë të organizuar dhe praktik. Nuk ju pëlqejnë rrëmujat, dhe modernizmi është stili juaj i preferuar. Ju gjithashtu mund të jeni intelektual.

Simetrike: Kur dëshironi që të gjitha jastëkët tuaj të qëndrojnë në një vijë perfekte, atëherë me siguri keni një sy për detaje. Ju pëlqejnë sendet klasike dhe mbajtja e rregullit në shtëpinë tuaj. Ju gjithashtu jeni shumë të besueshëm dhe njerëzit i besojnë mendimit tuaj, edhe në krizat më të mëdha.

2. Nëse jeni minimalist ose i çrregullt

Të gjitha detajet në dhomën e gjumit që zbulojnë

Minimaliste: Të gjithë introvertët pëlqejnë gjërat e thjeshta. Nuk e pëlqejnë kaosin. Sidoqoftë, nëse thjesht nuk ju intereson të plotësoni hapësirat boshe, atëherë ndoshta keni një mendje shumë tradicionale dhe konventat janë forca juaj lëvizëse.

I çrregullt: Nëse nuk shqetësoheni ta rregulloni dhomën tuaj çdo ditë, atëherë ndoshta jeni më pak të besueshëm. E keni të vështirë të jeni në kohë për takime dhe lehtësisht mund ta braktisni një projekt para se ta përfundoni. Sidoqoftë, nuk do të thotë që nuk mund të keni dhembshuri për ata që ju rrethojnë, siç mendojnë shumë njerëz.

3. Ngjyra e mureve të dhomës tuaj të gjumit

Të gjitha detajet në dhomën e gjumit që zbulojnë

Rozë: Ju jeni një shpirt shumë romantik dhe i ndjeshëm. Ju përpiqeni të jeni unik dhe i butë ndaj atyre përreth jush - veçanërisht ndaj partnerit tuaj.

Blu e lehtë dhe blu e kaltër: Do të thotë që ju vlerësoni paqen dhe qetësinë në jetën tuaj. Kjo është arsyeja pse ju preferoni ngjyrat. Nga ana tjetër, blu e lehtë do të thotë që ju jeni aq i hapur dhe i pastër sa qielli. Ju nuk keni frikë t'u tregoni ngjyrat tuaja të vërteta atyre përreth jush.

4. Çfarë mbani në komodinën tuaj

Të gjitha detajet në dhomën e gjumit që zbulojnë

Librat: Kur doni diçka, dëshironi që të gjithë që hyjnë në dhomën tuaj të jenë në gjendje ta identifikojnë atë. Ky quhet një "pretendim identiteti" dhe ndoshta është një përpjekje për të treguar arritjet ose pëlqimet tona. Nga një tufë e madhe librash te grupimi i trofeve, të gjithë duam që të gjithë të dinë se jemi të shkëlqyeshëm për diçka.

Qirinj: Ata tregojnë se ju jeni në kontakt me emocionet tuaja dhe të vetëdijshëm për veten tuaj. Qirinjtë janë disi si një rregullator i ndjenjave që mund t'ju ndihmojnë të qëndroni afër nevojave dhe dëshirave tuaja. Kjo është mënyra juaj për t`u kujdesur për mirëqenien tuaj mendore.