Stil jete

Të gjitha gjërat që vazhdon t`i bësh gabim dhe sot

Të gjitha gjërat që vazhdon t`i bësh gabim dhe sot

Pij ujë pasi ke ngrënë bukë

Të gjitha gjërat që vazhdon t`i bësh gabim dhe sot

Uji këshillohet gjithmonë, por jo pas një vakti të konsiderueshëm ushqimi. Pirja e tij shpejt e shpejt vetëm sa shton ndjesinë e fryrjes. Sugjerohet të pihet pak nga pak kështu eliminon edhe gazrat.

Uji me akull

Të gjitha gjërat që vazhdon t`i bësh gabim dhe sot

Mund të duket veprimi më normal në botë, por është i gabuar. Dëmton stomakun më shumë se sa grykët si dhe ngushton enët e gjakut.

I vë domatet në frigorifer

Të gjitha gjërat që vazhdon t`i bësh gabim dhe sot

Nëse domatet janë shumë të pjekura, mund t`i vendosësh por aroma do t`u ikë. Për t`ia rikthyer duhet t`i nxjerrësh nga frigoriferi dy ditë para se t`i konsumosh.

E shkarkon tualetin me kapakun hapur

Të gjitha gjërat që vazhdon t`i bësh gabim dhe sot

Sa herë e shkarkon tualetin, aq herë pika uji bashkë me papastërti e baktere bien përtokë (në rastin më të mirë). Imagjoni të shkonte tek furça e dhëmbëve.

E hap kavanozin pa e larë më parë

Të gjitha gjërat që vazhdon t`i bësh gabim dhe sot

Dhe gjithë pluhurat mbi të ia çon ushqimit brenda.

E hap bananen nga bishti

Të gjitha gjërat që vazhdon t`i bësh gabim dhe sot

Nëse ke parë ndonjëherë majmun, e ke vënë re që e hapin ndryshe nga ty dhe mënyra e tyre është ajo korrektja.

*Burimi Bright Side