Stil jete

Të gjitha shenjat që tregojnë se hoteli ku po qëndroni nuk është i mirë

Të gjitha shenjat që tregojnë se hoteli ku po qëndroni nuk

Cilësia e një hoteli nuk duket tek çmimi. Mund të ketë hotele të lirë, por që të ofrojnë qëndrim të rehatshëm dhe hotele të shtrenjtë që nuk janë ashtu siç reklamohen.

Cilat janë shenjat që të bëjnë të kuptosh se nuk ia vlen?

Nuk kanë shumë review ose janë shumë të vjetër.

Në fotot e reklamuara është përdorur fotoshop.

Web-i është shumë i lënë pas dore.

Nga dhoma nuk mund të kontaktosh recepsionin.

Taksat nuk janë të përfshira në çmimin e dhomës.

Nuk është në maps.

Çarçafët nuk janë të bardhë.