Stil jete

Të gjithë filmat që largohen nga Netflix në gusht

Të gjithë filmat që largohen nga Netflix në gusht

Ke vetëm një javë kohë për t`i parë disa filma që Netflix do t`i largojë në gusht. Kjo është një praktikë e njohur tashmë, që Netflix heq filma të vjetër për t`ua lënë vendin prodhimeve të reja.

Mund të kesh bërë prej kohësh “një wish list” me filmat në plan për t`i parë. Kontrollo listën se mos ndonjëri prej tyre do largohet dhe kështu do të mbetesh pa e parë.

4 gusht

“They’ve Gotta Have Us” (Season 1)

5 gusht

“Screwball”

7 gusht

“We Summon the Darkness”

9 gusht

“Demonic”
“The Saint”

10 gusht

“Mr. Peabody & Sherman”

15 gusht

“Endless Love”
“Selfless”

20 gusht

“The Conjuring”

23 gusht

“Young & Hungry” (Seasons 1-5)

24 gusht

“The November Man”
“Wheel of Fortune” (Season 35-37)

25 gusht

“Taxi Driver”
“The Visit”

27 gusht

“Wind River”

30 gusht

“In the Line of Fire”

31 gusht

“A Nightmare on Elm Street”
“A Very Harold & Kumar Christmas”
“Agatha Christie’s Crooked House”
“Anchorman: The Legend of Ron Burgundy”
“Cliffhanger”
“The Dark Knight Rises”
“The Departed”
“GoodFellas”
“Grown Ups”
“Halloween”
“Just Like Heaven”
“Kung Fu Panda 2”
“Major Dad” (Seasons 1-4)
“Mission: Impossible - Ghost Protocol”
“Mission: Impossible”
“Mission: Impossible II”
“Premonition”
“Public Enemies”
“Rise of the Guardians”
“Soul Surfer”
“Starship Troopers”
“Titanic”
“We Are Marshall”
“Wyatt Earp”