Stil jete

Të quash një burrë tullac quhet si ngacmim seksual në Mbretërinë e Bashkuar

Të quash një burrë tullac quhet si ngacmim seksual në


Të quash një burrë “tullac” tani mund të klasifikohet si ngacmim seksual, ka vendosur një gjykatës në Mbretërinë e Bashkuar.

Gjykata e krahasoi thirrjen e një burri tullac me komentet për madhësinë e gjoksit të gruas.

Vendimi, i publikuar të mërkurën, u mor për një rast ku fyerja pretendohej se ishte përdorur kundër Tony Finn, ndërsa ai punonte si elektricist për British Bung Manufacturing Company.

Finn kishte punuar në kompaninë në Yorkshire në verilindje të Anglisë, për gati 24 vjet. Finn pretendoi se ai u quajt një “tullac” dhe u kërcënua gjithashtu nga mbikëqyrësi i tij i turnit, Jamie King, në një mosmarrëveshje në korrik 2019.

Finn do të marrë kompensim për vendimin e gjykatës.