Stil jete

Tendecat më të bukura të thonjve të këtij sezoni

Tendecat më të bukura të thonjve të këtij sezoni

Edhe thonjtë kanë tendencën e tyre aktuale për verën 2022. Dhe mesa duket se thonjtë me gurë janë trendi i këtij sezoni, të bërë për të shkëlqyer nën diellin përvëlues të verës.

Më poshtë keni disa modele:

Tendecat më të bukura të thonjve të këtij sezoni

Tendecat më të bukura të thonjve të këtij sezoni

View this post on Instagram

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Tendecat më të bukura të thonjve të këtij sezoni