Stil jete

Tendenca e flokëve për këtë verë

Tendenca e flokëve për këtë verë

Me temperaturat në rritje dhe vapën e verës, është vërtet e vështirë të mendosh për një model flokësh që i lë flokët të lirshëm dhe të ndihmon me vapën në të njëjtën kohë. Ndoshta kjo është arsyeja pse një nga tendencat sezonale për verën (e nxehtë) 2022 është modeli gjysëm i kapur edhe gjysëm i lëshuar i flokëve.

Video si ta realizoni:

Nuk është për t'u habitur që ky është një nga modelet më të njohura të flokëve për ceremoni dhe dasma, sepse ju lejon të ruani një pamje të rafinuar dhe elegante pa sakrifikuar thjeshtësinë.