Stil jete

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Çfarë do të bëje në një dhomë që ka marrë flakë: do ecje me kokën poshtë, do ecje në majë të gishtave?

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Ekziston vërtet njëbrirëshi?

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

M-ja e AM dhe PM do të thotë: Midday, Meridiem

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Cili ishte qëllimi primar i këtyre qeseve me flluska që plasin: për të paketuar gjëra që thyhen apo për letër muri 3 D?

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Në Irland u jepet Guinnes për dhurimin e gjakut: e vërtetë, e gabuar?

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Domatja: frut apo perime?

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Masa e fustanit të Marylin Monroe ishte?

Përgjigjet:

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

Test/ 7 pyetjet që as ti nuk di t`u përgjigjesh

*Burimi Bright Side