Stil jete

Test/ Të kapësh qiellin për dashurinë! Do i ngjisje ti këto shkallë?

Test/ Të kapësh qiellin për dashurinë! Do i ngjisje ti

Si matet dashuria? Në Kinë ekzistojnë këto shkallët e dashurisë. Janë në malin Fuxi. Në lartësinë 1314 metër mbi nivelin e detit dhe nuk pa bordura. Nuk ke ku mbahesh veçse në dorën e të dashurit të zemrës.


Thuhet se vetëm çiftet që nuk kanë frikë nga asgjë e që kanë totalisht besim tek njëri-tjetri mund t`i ngjisin ato.

Do ta bëje ti? Pyete njëherë partnerin!

Poll