Stil jete

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të mendohesh 2 herë

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës është gati, nëse mezi e kishe pritur. Shiko fotot, përgjigju pyetjeve dhe në fund shiko përgjigjet.

Sa telefona mund të karikohen këtu?

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Cila pikturë është fake?

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Kush nuk është njeri?

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Kush është zombi?

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Keni humbur në pyll, keni ftohtë dhe jeni të uritur. Keni gjetur 3 shtëpi, në cilën prej tyre duhet të hyni?

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Kush nuk është i zgjuar?

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Gjej 5 zemrat.

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Gjej 5 gabimet

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Çfarë nuk shkon?

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Kush po shtiret se është sëmurë?

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Kush është babai?

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Përgjigjet:

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Testi i fundjavës/ Pyetjet që do të bëjnë të

Tiranapost.al