Stil jete

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një minutë

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një

Zgjidh një numër nga 1 në 9

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një

Shumëzoje me 2

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një

Vlerën që doli, mblidhe me 5

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një

Gjithë rezultatin shumëzoje me 50

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një

Nëse e ke kaluar ditëlindjen e këtij viti shtoji 1767

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një

Nëse nuk e ke kaluar akoma shtoji 1766

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një

Zbrit vitin e lindjes tënde nga rezultati

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një

Rezultati do të të dalë 3-shifror

Shifra e parë është ajo që zgjodhe në fillim. Dy të tjerat janë mosha jote.

Po mosha psikologjike?

Testi që të gjen moshën fizike dhe psikologjike për një

Mosha psikologjike është tjetër gjë. Për ta zbuluar duhet t`u përgjigjesh disa pyetjeve.

Kushti i vetëm është t`u përgjigjesh pyetjeve pa u menduar shumë.

Ditëlindja ime:

1.Është një ditë që e injoroj

2.Një ditë kur familja ime bëhet bashkë

3.Një ditë për të festuar

Çfarë pëlqen të shikosh në televizor?

1.Dokumentarë

2.Drama

3.Reality shoës

Çfarë do të bëje nëse do fitoje lotarinë?

1.Do shpenzoje disa dhe të tjerat do i kurseje

2.Do paguash hipotekën

3.Do shkosh për shopping, festa dhe do kalosh një kohë fantastike

Çfarë hobi ke?

1.Të qepësh, të qëndisësh, të merresh me kopshtin dhe të luash me letra

2.Të vraposh, të gatuash, të bësh joga

3.Të luash lojëra, të shkosh në festa, të bësh sporte

Përgjigjet janë të ndara në 3 grupe.

Nëse ke zgjedhur më shumë përgjigjet e numrit 1, mosha jote psikologjike është e maturuar. Le të themi që je një person i moshuar në karakter. Nëse ke zgjedhur më shumë numrin 2, je në moshën e mesme. Nëse ke zgjedhur më shumë përgjigje në kategorinë 3, je në të 20-tat e tua.