Stil jete

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Je gati për testin e fundjavës? Ky i sotmi teston logjikën. Mjafton të shikosh foton dhe të mendosh: çfarë nuk shkon mirë në to?

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Testi që vetëm pak njerëz e zgjidhin me sukses

Përgjigjet:

Kjo e dyta nuk është balon.

Uji në pishinë është i ngrirë

Po luajnë basketboll me top futbolli

Katër copa picë në dorë, por në kuti mungojnë vetëm 3.

Rruazat duken vetëm para, por mbrapa qafës nuk ka.

Mungon teta në orë, në vend të saj është shkronja B.

Peshk në pishinë?

Doreza e derën nuk mund të jetë në anën e menteshave.