Stil jete

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Macet thuajse nuk mungojnë në asnjë film vizatimor. Tomy dhe Garfield nuk janë të vetmit. Nëse je fans i tyre dhe nëse ke parë shumë, në fëmijëri e më vonë, testoje veten a ua mban mend emrat?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Përgjigjet: 

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

Testo memorien. Ua mban mend emrat këtyre maceve?

*Burimi Bright Side