Stil jete

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Puzzle-t dhe gjëegjëzat mund të jenë argëtuese, por janë edhe të dobishme. Testojnë inteligjencën, testojnë vëmendjen, testojnë shikimin, testojnë dhe intuitën.

Në fotot e mëposhtme do testosh perceptimin.

E lexon dot çfarë është shkruar?

Testo perceptimin me 13 foto

Gjej fjalën

Testo perceptimin me 13 foto

Gjej numrin e çuditshëm

Testo perceptimin me 13 foto

E gjen dot kyçin e hapur

Testo perceptimin me 13 foto

I gjen dot katër makaruns në këtë foto?

Testo perceptimin me 13 foto

E lexon dot?

Testo perceptimin me 13 foto

Cila mace është ndryshe?

Testo perceptimin me 13 foto

Gjej shkronjën

Testo perceptimin me 13 foto

Gjej pjesën që mungon

Testo perceptimin me 13 foto

Cili është ndryshe?

Testo perceptimin me 13 foto

Gjej pikën jeshile

Testo perceptimin me 13 foto

Ku është vija e drejtë

Testo perceptimin me 13 foto

E gjen dot zemrën në këtë imazh?

Testo perceptimin me 13 foto

Përgjigjet

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Testo perceptimin me 13 foto

Tiranapost.al