Stil jete

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë në jetë

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

Lëre për pak serialin që po shikon dhe hidhi një sy kësaj liste. Janë filmat klasikë që nuk janë bashkëkohorë, por as nuk i ikën koha. Janë si ata librat që të mbanin gjithë natën zgjuar në adoleshencë.

Nuk janë limonatë, janë nga ata që duhet t`i shikosh edhe për një bisedë tavoline.

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

One Flew Over the Cuckoo’s Nest, 1975

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

It Happened One Night, 1934

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

The Silence of the Lambs, 1991

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

Gone with the Wind, 1939

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

Annie Hall, 1977

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

American Beauty, 1999

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

The Apartment, 1960

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

Network, 1976

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

Million Dollar Baby, 2004

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

The English Patient, 1996

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

Chinatown, 1974

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

Rocky, 1976

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

La La Land, 2016

Top 14 filmat që duhet t`i shikosh të paktën njëherë

Silver Linings Playbook, 2012

*Artikulli për Bright Side u përshtat në shqip