Stil jete

Tre përgjigje për t`u mbajtur shënim

Tre përgjigje për t`u mbajtur shënim

Klikuat në këtë link? Le ta quajmë të shtunën, ditën e motivimi. Lexo më poshtë tre përgjigje interesante që u dhanë në kohë të ndryshme, nga njerëz të ndryshëm, të suksesshëm apo përfaqësues të markave të suksesshme. Kupto mesazhet herë eksplicite e herë mes rreshtash.

Gati?

Kur Lamborghini-n (përfaqësuesit e makinës) e pyetën pse s`bën reklama, tha: Ne nuk bëjmë reklama se targeti ynë nuk është i ulur përpara televizorit.

Kur e pyetën një burrë të pasur si ia doli ai tha: Harroji femrat. Fokusohu vetëm në një grua dhe ajo do të të ndihmojë të arrish gjithçka.

Si arrihet suksesi: Largohu nga shpërqëndrimet për 6 muaj, puno fort dhe 99% e problemeve do të zhduken.