Stil jete

Udhëtimi më i gjatë me autobus do të zgjasë 56 ditë nëpër Europë

Udhëtimi më i gjatë me autobus do të zgjasë 56

Dëshironi të kaloni dy muaj duke udhëtuar? Mund ta bëni. Një linjë nga Stambolli në Londër konsiderohet udhëtimi më i gjatë me autobus. Zgjat 56 ditë.

E mundëson kompania indiane e ekspeditës Adventures Overland.

Për shkak të nisjes në gusht, udhëtimi 56-ditor, i cili është i disponueshëm për deri në 30 pasagjerë. Do t`i marrë udhëtarët nga qyteti më i madh i Turqisë, përmes Ballkanit, Evropës Lindore, Skandinavisë dhe Evropës Perëndimore, në kryeqytetin e Mbretërisë së Bashkuar.

Një kalim traget në Gjirin e Finlandës, një vizitë në Kepin e Veriut (ose Nordkapp) - pika më veriore në Evropën kontinentale dhe një lundrim përgjatë fiordeve norvegjeze - renditen ndër pikat kryesore të udhëtimit 12,000 kilometra.

E gjithë paketa kushton 24,300 dollarë dhe përfshin një mëngjes të përditshëm, së bashku me 30 dreka dhe darka, si dhe të gjitha qëndrimet në hotel.

Ndërsa udhëtimi me autobus për dy muaj mund të mos tingëllojë shumë tërheqës për disa, automjeti përshkruhet si 'një autobus i veçantë, luksoz i krijuar për udhëtime të rehatshme në distanca të gjata'.

Ata që janë në bord do të jenë në gjendje të pushojnë në sedilje të rehatshme. Çdo pasagjer lejohet të marrë me vete dy valixhe.

Autobusi për në Londër është planifikuar të niset nga Stambolli më 7 gusht dhe të mbërrijë në Londër më 1 tetor.